27.3.2013

LO: Documented '12

Onpas ollut tässä kaikennäköistä. Blogin päivittäminenkin jäänyt ihan retuperälle taas. Ja niin kyllä kaikki askartelutkin. Meillä ollaan oltu kipeinä jo pitemmän aikaa ja minä oon alottanut osa-aikaisen työn! 
Kuitenkin ennen sairastupaa ehdin tekemään yhden leiskan Bellesille. :)

Toi Mr. Hueysin todella tumma rusehtavan harmaa, melkein musta, misti oli niin ihanaa että! Pitkään oon miettinyt mistä sais tollasen melkein mustan, lämpimän sävyisen suihkeen. Tuo on juuri sitä! Suihkin, roiskin, piirsin, lisäsin välillä vettä. Tykkään tosi paljon. :D 
Ton chipboard pylpyrän päälle leimasin noilla numeroleimoilla ja kuorrutin Glossyllä. Myös numeroleimasimet oli loistolöytö. (Nyt muuten HUOM HUOM vaan EURON verkkokaupasta!) Oon meinaan etsinyt sopivan kokoisia numeroleimoja, jotka olis myös hauskalla fontilla. Näiden numeroiden korkeus on n.2cm, joten aivan passelit sekä kortteihin että skräppäykseen.

Eipä tässä sitten muuta. Yritän päästä taas käyntiin pikkuhiljaa. Ja hei, kohta on Intohimona Skräppäys!!! Kuka muu on tulossa??

Tarvikkeet Bellesistä:
- Scenic Route numeroleimasimet, chipboard pylpyrä
- Pebbles sydän haaraniitit
- Crate Paper paperi Brooke: Ripple
- Echo Park journaling-lappu, "documented"-suikale, paperi "A boys life" (en löytänyt enää verkkokaupasta)
- Mr. Hueys misti
- Fancy Pants pallonauha ja American Crafts satiininauha

3 kommenttia:

  1. Wau, ihan mahtava sivu! Upean taustan olet työstänyt ja kuvat ovat täydellisiä - hienoja kesäisiä tunnelmia!

    VastaaPoista
  2. Upea roisketausta! Ja intohimona skräppäykseen ollaan toki tulossa, pöytäpaikka varattuna kahdelle päivälle ja parit kurssitkin, eli siellä nähdään!

    VastaaPoista
  3. Ihana leiska! IS:ssä nähdään!

    VastaaPoista

Pääasia et homma toimii ja saadaan palautetta? Joten ole hyvä, sana on vapaa! Mielelläni kuulisin kommentteja. / I would like to get some feedback, so please leave a comment!