30.6.2014

Kortti: 1+1

Moi taas!
Tässä on taas yksi kortti näytille. Tai oikeastaan tein niitä kaksi samanlaista, koska ne meni mun ihanille kaksoskummitytöille. <3 <3 
Kreppipaperia suikaloituna ja kerrostettuna, samettinauhaa, kuviopaperia ja vähän koristeita. 


Hyvää alkanutta viikkoa!

23.6.2014

LO: possujunassa

Moi!
Eilen teki mieli taas skräppäillä. Ensin ei meinannu lähtee millään, mutta sitten kun sain vauhdin päälle, en voinutkaan lopettaa. :D Halusin kokeilla tollasta auringonsäde-taustaa ja Shimellen blogista löytyikin hyvä vinkki siihen. Vähän paljetteja, valkosta mistiä, papereita, kerroksia ja siinäpä se. Ite innostuin. Tuli just niin kiva ku toivoinki.
Hauskaa sadepäivää!

21.6.2014

LO: Mimosa

Heippa!  
Shimellellä oli niin hauska luonnos blogissaan tänään, että päätin minäkin koettaa. Ja aika tarkkaan kyllä toteutinkin luonnoksen. Mutta mitä sitä pyörää uudelleen keksimään? :)

 Hi! 
Shimelle had such fun sketch in her blog today that I wanted to give it a go too. My layout is made exactly after the sketch. It is about our cat Mimosa and how I miss her. We had to give her away few years ago. 
Here's a link to Shimelles blog. 

18.6.2014

Pari korttia

Iltaa! Ajattelin laittaa pari korttia näytille. Nämä tein toukokuun lopussa, mutta unohtuivat tietokoneen syövereihin hetkeksi.
Tämä eka meni tyttären tanssiopelle.
 Ja tämä toinen tyttären kaverille.
Perussettiä. Oranssi-pinkki-musta -yhdistelmä on jotenkin viime aikoina napannut varsinkin korteissa. Tyttömäistä, mutta ei lällyä. 
Vai mitä ootte mieltä?

16.6.2014

P*skis #237

Pitkästä aikaa P*skikseen kortti. Tai sanotaanko näin, että pitkästä aikaa blogiin p*skis-kortti. :D Kesäloma on tavoittanut P*skiksenkin, joten 2 viikkoa aikaa osallistua. Helpottaa myös tätä mun bloggaamista, kun voi ensin harkita tekevänsä ja laittavansa blogiin.
Tällä kertaa haasteen on heittänyt Merja ja perhosia piti kortista löytyä. Tässä siis pari perhosta pitsin, blingin ja pallotarrojen kera. 
Tack vaan, P, kohokuviotaskun lainasta! 


10.6.2014

LO: ekat balettitossut

Heippa!
Mulla oli kyllä niin kiva viikonloppu ihanien naisten kanssa askarrellen, että näitä kun sais lisää, niin olis megahienoo! :D Kaiken sen syömisen, juomisen, shoppailun, naurun ja jopa pääkivun lisäksi sain tehtyä 2 kokonaista leiskaa, viimeistelin kolmannen ja tein 2 korttia valmiiksi asti ja kolmatta aloitin. Aika hyvin mun mielestä. 
Tässä yks leiskoista. Tyttäreni aloitti viime syksynä baletin ja on ihan täpinöissään siitä, joten pitihän ne ekat tossut ikuistaa. Aika simppelillä linjalla tässä mennään. Toisaalta se tuntuu kaipaavan vielä jotain, mutta toisaalta en haluakaan siihen enää mitään. :D Ota nyt sit selvää...