30.1.2013

Kortti: P*skarteluhaasteeseen #173

Hei OMG! Koska viimeks oon osallistunut P*skikseen? No nyt osallistun! On tarvetta hääkort(e)ille ja mistäs muualta sitä inspiraatiota hakemaan kuin P*skiksen ihanilta naisilta? ;D Pammu on tehnyt tällä kertaa loistoluonnoksen, jonka avulla tein sitten tämän. Käytin jopa ompelukonetta. :)
Viikonloppuna juhlitaan! Heippatihei!

24.1.2013

LO: reipas ja rohkea

Myös minä olen Emmon voimauttavan skräppäyksen nettikurssilla. Uuden vuoden lupauksesta piti tehdä sivu. Minä ajattelin tänä vuonna olla reipas ja rohkea. No, olin reipas ja rohkea kokeillessani gessoa (mulle ihan uus juttu) ja tässä on tulos: joku oksensi mun sivun päälle. Siltä se musta ainakin näyttää. Asettelussa noudatin Emmon esimerkkiä (,kun ei muuten lähtenyt käyntiin) ja se onkin ainoa asia mistä tässä tykkään. Mutta hei! Kivaa oli tätä tehdessä ja kokeillessa uutta juttua, sehän se pääasia on, eikö? ;D
Ja Emmo on perustanut myös toiminimen, jota hän juhlistaa arpomalla herkkuja, käykääpä osallistumassa!



19.1.2013

LO:te kaksi rakasta

Vaikka blogini kovin hiljainen onkin ollut, ei se tarkoita, että mä olisin ollut hiljainen. Oon mä askarrellu ja skräpännytkin jopa, mutta blogiin laittaminen on ollut se viimeinen asia mielessä iltaisin. Tässä kuitenkin yksi leiska, mikä valmistui viime vuoden loppumetreillä. Suihketta, ompelua, leimausta, nappeja. Ja tietenkin mun rakkaat apinat. ;)
Nyt kun katson tuon leiskan kuvaa ruudulta mietin, että musta rajaus kehystämään koko sivua ei olisi pahitteeks... vai hä?

16.1.2013

2013

Hei! Laitetaas nyt tämän vuoden kalenteri näytille, ettei täällä(kin) hiljene heti. ;D
Eli tämä on jo neljäs ihan kokonaan ite tekemäni kalenteri. Täällä, täällä ja täällä on edelliset.
 Kansi. Päällystetty kontaktimuovilla ja nappi ommeltu siihen päälle.
 Tuo raidallinen paperi tuossa on itseasiassa tasku, jossa voi säilyttää/kuljettaa juttuja.
 Sivut on kopioitu. En suinkaan ole joka päivälle laittanut washinpätkää. :) Se tois paksuutta kalenteriin aikaslailla, jos niin tekis.
 Paikat osoitteille,
 numeroille
ja muulle tarpeelliselle infolle. (Tai Ässän piirroksille... ;) )
 Ja tässä on kirjekuoritasku, joka on washiteipillä aina kiinni. Siellä säilytän postimerkkejä.

Ja ta-daa! Takakansi.
Mitäs pidätte? Vai tykkäättekö jostain edellisen vuoden kalenterista enemmän?

3.1.2013

Uusi vuosi, uudet kujeet?

Ensinnäkin, hyvää alkanutta vuotta 2013 kaikille!

Koska Blogger sanoi, että vanhassa blogissani on kuvatila täynnä, ajattelin sen olevan merkki uudistuksesta. Uusi blogi ja uudet tuulet. Edelleen täällä siis kirjoittelee elinarsku. :)

Tervetuloa vanhat ja uudet lukijat!